Groepen/Shared dining

Wij serveren vanaf 15 personen een shared-dining menu.

Het gehele menu is (het woord zegt het al) ‘to-share’; op deze manier is er voor elk wat wils en hoeft er van tevoren geen keuze te worden gemaakt. Indien er meer vis- of vleeseters zijn, danwel vegetariers dan zullen we daar graag rekening mee houden.

€38,50 p.p.

Voorgerecht

  • Artisjok met franse dressing
  • Burrata met doperwtjes en munt
  • Tonijn tartaar met gember mayonaise en furikake
  • Gravad lax met geroosterde bietjes en mieikswortel
  • Escabeche van mosselen met lavasolie
  • Carpaccio van rund met rucola en parmezaanse kaas
  • Hummus, tapenade en baba ganoush met brood

Hoofdgerecht

  • Diamanthaas met Stroganoff saus
  • Schol, beurre noisette met citroen, kappertjes en ansjovis
  • Parelgort risotto met kleine cantharellen

Bijgerecht

  • Geroosterde krieltjes uit de oven
  • Wilde tomaten salade
  • Groene salade

Dessert

  • I wish I was a cheesecake
  • Eton Mess
  • Tropische fruitsalade

Wij werken met seizoensgebonden producten; dus veranderingen in het menu kunnen voorkomen.

Voor reserveringen vanaf 15 personen graag telefonisch contact opnemen tijdens kantooruren.
Tel: +31203638657
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor reserveringen t/m 14 personen kunt u ons bellen of online reserveren

Vacature
Op een van de mooiste plekjes aan het IJ ligt HANGAR AMSTERDAM met een prachtig terras .

Wij zijn op zoek naar runners en barpersoneel.

Ben jij of ken je iemand die wij zoeken en die een aanvulling is op het allerleukste team? Neem dan contact op  met Nina via de mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of kom even langs of bel.

Aambeeldtsraat 36
1021 KB AMSTERDAM
020-3638657
About

Bij het zien van de locatie in Amsterdam-Noord wisten eigenaren Jop Pollmann (voormalig directielid Scotch & Soda), Koen Schippers (voorheen strandrestaurant Zout) en Tim Immers (voormalig eigenaar Bar Moustache) direct: hier kunnen wij iets heel speciaals neerzetten. Tim: “Wij wilden geen rechttoe rechtaan loods bouwen en dachten al vrij snel aan de ronde vormen van een hangar, vandaar ook de naam. Het interieur van Hangar is een concept van styling expert Stella Willing (Casa Gitane). De stijl omschrijft zich het beste als “A beautiful mess”. Doel was vooral het rauwe gevoel van de loods warm, stijlvol en vooral niet te strak te maken.

Naast het enorme terras in de zomer hebben we in de wintermaanden ook een open haard op het terras waardoor je heerlijk buiten kunt zitten. Ook is de tent op het terras een unieke plek waar je het gehele jaar door buiten kunt genieten van de unieke locatie met uitzicht over het IJ.

Proud to serve


©2019 Hangar Amsterdam