MENU

BITES

Zeeuwse oesters, sjalotten dik en citroen | 3,50
Brood met dip – hummus, tzatziki en tapenade | 9,-
Holtkamp garnalenkroketje met cocktailsaus | per stuk 3,50
Van Dobben rundvleesbitterballen (6 stuks) | 9,-
Padronpepers | 8,- (vegan)
Gefrituurde visjes, spiering, calamaris en Hollandse garnalen | 11,50
Kip “nuggets” met wasabi dip | 8,-
Hollands kaasplateau | 13,50

LUNCH

Salade watermeloen Nederlandse schapenkaas en munt | 11,-
Caesar salade met kip, eitje, Parmezaanse kaas en ansjovisdressing | 13,50
Toast steak tartaar met piment d’espelette mayo en Pecorino kaas | 13,-
Toast Urker gerookte zalm, kappertjes en rode uienringen | 10,50
Toast makreelsalade, krokante uitjes en piccalilly mayonaise | 11,-
Toast guacamole, Hollandse schapenkaas en cherrytomaatjes | 11,-
Toast twee van Dobben kroketten en Zaanse mosterd | 9,50
Hamburger van Twiske koe en Amsterdams zuur | 13,-
Thaise beef salade | 16,-

VOORGERECHTEN

Soep van de dag | 9,-
Steak tartaar van Hollandse koe, sjalot, augurk, kappertjes en eitje tok | 13,50
Burrata uit de Achterhoek, tomatensalade, basilicum en olijfpoeder | 14,-
Klassieke artisjok met vinaigrette | 11,- (vegan)
Tonijntartaar met basilicummayonaise en Granny Smith appel | 14,-
Plankje Jambon Serrana grand cru en Kesbeke Amsterdamse uien | 13,50

HOOFDGERECHTEN

Twiske rundersteak, gesmoorde spitskool, kummel en roquefortboter | 23,50
Gestoofde Texelse lamsschenkel met zomergroenten en jus | 25,50
Thaise groene curry met rijst, gamba’s, bok choy en baby broccoli | 24,50
Ravioli met verschillende soorten bloemkool, bruine boter, romige kaas en hazelnoot | 19,50
Gebakken schol, beurre noisette, kappertjes, ingelegde citroen en platte peterselie | 22,50

BIJGERECHTEN | 4,-

Friet Hangar met Zaanse mayonaise
Tomatensalade met jonge basilicum
Zomerse groene groentes en bonenkruid
Coleslaw

DESSERTS 9,-

Gemarineerde aardbeitjes met vanille hangop en kervel
Roodfruit soepje van Flipje uit de Betuwe
I wish i was a cheesecake
Sorbetijs van het Yscuypje