MENU

DINER 18:00 – 22:00
3 GANGEN | 38,50

Alle gerechten zijn ook los te bestellen

VOORGERECHTEN

Oesters (3 stuks) | 9,-

Soep van de dag | 7,50

Coquilles, zwarte bonensaus en lente-ui (2 stuks) | 11,-

Gravad lax, bbq bietjes, mosterdzaad en mierikswortelcrème | 13,50 (vegan optie)

Krabsalade met Japanse mayonaise, gebrande avocado en citrusgel | 13,50

Tonijntartaar, oosterse parels, wasabicrème en radicchio | 14,50

Gegrilde bloemkool uit de oven, dragon en messekleverkaas | 9,- (vegan optie)

Lauwwarme burrata, tomatenmarmelade, basilicumolie en olijfpoeder | 14,-

Steak tartaar, ansjoviscrème, Kesbeke zuur en kaantjes | 12,-

Pizzetta, pata negra, truffelcrème, notensla en Parmezaanse kaas | 13,50

HOOFDGERECHTEN

Ravioli pastinaak, cavolo nero en Taggiasche olijven | 19,- (vegan)

Ramen, kip, gamba’s, Chinese broccoli, shiitake en oosterse bouillon | 19,- ( vegan optie)

Tempura van Atlantische zeetongfilet, boksoi en zoetzure komkommer | 24,-

Corvinafilet, fregola, oesterzwam en gremolata vinaigrette | 21,-

Parelhoen suprême, linzen uit Du Puy en Dijon crème | 23,-

Hertensukade, rodekoolbladeren, krielchips en wildsaus | 23,-

Biefstuk, Parijse champignonsaus en platte peterselie | 22,-

Short rib van de bbq met coleslaw | 24,-

BIJGERECHTEN | 4,-

Coleslaw (vegan)

Winterse groenten met thijm en honing (vegan)

Groene salade met Franse dressing (vegan) Friet Hangar, parmezaan en truffelmayonaise

DESSERTS | 9,-

I wish I was a cheesecake met speculaas

Warm chocoladetaartje met vanille-ijs

Eton mess van gekonfijte appel en peer

Panna cotta en bloedsinaasappel

Sorbet van het Yscuypje

Hollandse kaas plateau