Menu

Bites

Oesters per stuk | 3,-
Bitterballen | 7,-
Padronpepers | 7,- (v)
Chicken drumsticks | 8,50
Falafel | 7,- (v)
Sardines uit blik van Ortiz | 9,50
Spareribs | 8,50
Arancini met mozzarella en tomaat | 8,50
Garnalenkroketjes van Holtkamp (3 stuks) | 9,75
Brood met hummus, tapenade, baba ganoush | 9,50
Ossenworst | 6,50

Lunch 12:00 - 16:00
Brood en zo

Soep van de dag | 7,50
Tosti ham/kaas | 4,50
Shakshuka met labneh en brood | 9,50
Toast met Hollandse garnaaltjes en cocktailsaus | 14,50
Toast met eiersalade, waterkers en bacon | 9,-
Toast gerookte zalm met creme fraiche en bieslook | 9,50
Toast grove guacamole met feta en krokante zaadjes | 9,50
Toast steak tartaar met srirachamayo en parmezaan | 9,50
Toast Marokkaanse kipsalade, rucola en pijnboompitten | 9,50
Toast met twee kroketten | 9,50

Salades

Caesar salade met kip | 14,-
Burrata met doperwtjes, olio verde en wilde venkel | 14,50
Wilde tomaten met ansjovis en lavas | 11,-
Fattoush salade | 14,50
Grote groene salade | 8,50 (v)

Warm

Ravioli met doperwtjes en munt | 19,-
Daurade met kokkelminestrone en courgette | 22,-
Platte kip met cantharellen en tomaat | 21,-
Klassieke Angus hamburger | 14,50

Taarten

Taart van Holtkamp | 5,50
Citroen merengue taartje | 5,50

Diner 18:00 - 22:00
3 gangen | 36,50

Alle gerechten zijn ook los te bestellen

Voorgerechten

Oesters (3 stuks) | 9,-
Soep van de dag | 7,50
Artisjok met Franse dressing | 11,- (v)
Gravad lax met bietjes en mierikswortel | 13,50
Hollandse garnaaltjes op toast met cocktailsaus | 12,50
Burrata met doperwtjes, olio verde en wilde venkel | 14,-
Escabeche van mosselen met lavasolie | 12,-
Tartaar van tonijn met gembermayo en furikake | 14,50
Carpaccio van rund met rucola en parmezaanse kaas | 13,50

Hoofdgerechten

Ravioli met doperwtjes en munt | 19,- (v)
Knolselderij steak met cantharellen en kombu | 20,- (v)
Grote garnalen met groene curry en jasmijnrijst | 24,-
Daurade filet met kokkelminestrone en courgette | 22,-
Lam met moriletjes en groene asperges | 24,-
Scallopine al limone | 23,-
Platte kip met cantharellen en tomaat | 21,-
Diamanthaas met Stroganoffsaus | 24,-

Specials

Vraag de bediening naar onze specialiteiten
Specialiteiten vallen niet binnen het 3 gangen menu

Desserts | 9,-

Hollands kaasplateau
Rood zomerfruit puur natuur (v)
Panna cotta van kokosmelk met ananas
I wish I was a cheesecake
Eton Mess
Sorbets van het IJscuypje

Bijgerechten | 4,-

Frietjes met mayonaise
Jonge zomergoenten
Wilde tomatensalade (v)
Groene salade met Franse dressing (v)


©2019 Hangar Amsterdam