Shared dining
Hebben jullie iets bijzonders te vieren of willen jullie genieten van een lange lunch of een diner met een groter gezelschap? Bij Hangar hebben wij op dat gebied veel mogelijkheden!
Onze Chef zal een mooi shared dining menu voor jullie verzorgen waarbij er verschillende gerechten voorbij zullen komen. Er zal een mix van vis, vlees en vegetarische opties geserveerd worden waardoor er een passende optie voor iedereen tussen zit.
Wij werken daarnaast met verse en seizoensgebonden producten waardoor er iedere keer weer iets nieuws op het menu staat. Reserveringen gaan vanaf 8+ personen.
Zie hieronder het menu waar wij mee werken:
Voorgerecht
- Aziatische steak tartaar met paksoi van de grill, edamame, sriracha mayonaise en rode peper
- Crispy salad met dragon mayonaise
- Ceviche van zeebaars, gepofte quinoa, tijgermelk, Ghoa cress en yoghurtcrème
- Breekbrood, fleur de sel, beurre cru
Hoofdgerecht
- Duivelse avocado’s van de houtskoolgrill, guacamole, teriyaki, gerookte sesam en gefrituurde shiso
- Zeeduivel, gamba’s en mosselen in Thaise kokoscurry
- Hangar’s kippetje van de houtskoolgrill, chimichurri, zwarte knoflook
- Hele entrecote van de houtskoolgrill, truffeljus, rode-uiencompote & crumble van uitjes
Bijgerechten
- Roseval aardappeltjes
- Seizoensgroenten
Dessert
- Green velvet, witte chocolade ijs en pistache crumble
- Verschillende bollen schepijs
- Hangar’s tiramisu
Interesse in een shared dining en de prijs hiervan? Neem contact op met Melanie Kok, die je graag verder helpt!

Onze ruimtes
Restaurant

- 185 m²
- Max. 200 personen
Terras

- 550 m²
- Max. 400 personen
Beachclub

- 360 m²
- Max. 250 personen